sábado, 21 de noviembre de 2015

CAMPO A TRAVÉS ZONAL DO BAIXO MIÑO

21/11/2015 En Tui nas instalación deportivas da Macoca,  celebrouse o campo a través en idade escolar, clasificatorio para o campeonato provincial. A participación foi de aproximadamente 350 atletas. Día con ráfagas de vento  fresco, afortunadamente non choveu. Os participantes foron agasallados con una bolsa con bocadillo, auga, froita e con un chocolate quente.
Equipo benxamín, de verde Alexís, correu polo seu colexio, entrou no posto 37

Aceptable saída de Christian e Álex, moi ben correndo pola parte de afora.
Oscar e Lucas fixeron un carreira moi boa, entraron 20 e 19
Sergio mellorando día a día entrou na posición 32
Marco, entrando en línea de meta boa carreira, entrou na 12 posición.

Álex1º e Christian 3º
Equipo benxamíns homes: Christian, Lucas, Sergio, Oscar, Marco e Álex. A pesar de alguhna ausencia gañaron con solvencia.
As alevíns Marcela, Carla e Clara collendo temperatura.

Marcela 2ª , Clara 6ª, e Carla 12 na saída, una pena que Antia non correra polo club, foi 14 e  clasificaríanse por equipos para o provincial.
Marcela fixo una saída excelente, pagou o esforzó dos primeiros metros, Clara un pelín atrás.
 Clara intentando pasar a rivais
Carla a 150 m da meta, boa carreira de menos a mais, rematou a carreira moi forte.
Marcela en segunda posición. A terceira nena non corresponde ca terceira clasificada.
Iker, correu co equipo do seu colexio, foi 4º.
Vania na saída de infantiles
 Vania e escasos metros da chegada foi 6ª na xeral.
David na saída de infantiles

David correu ben para ser a primeira vez que compite en campo a través, entrou en meta na posición 14
Hugo dominou de principio a fin súa carreira de infantiles.
Hugo correu polo seu colexio, 1º clasificado
Maite na saída de cadetes, excelente detalle de AGRUDEBAM facilitando a participación do San Xerome

Luis, Rosendo e Borja na saída de cadetes.
Rosendo durante súa carreira, correu de menos a mais de facer una boa saída loitaria pola 1ª posición
Rosendo pasando a Borja
Rosendo na segunda posición.
¿E lóxico que atletas que non pertenecen a zona do Baixo Miño (Vigo - Porriño...etc), reciban medallas? Estamos a favor de que participen e se entran entre os tres primeiros clasificados que os agasallen con premios de AGRUDEBAM, pero non cas medallas que da a Xunta.